Welkom bij Meander, de groene kinderopvang!

Kinderopvang Meander is een groene, duurzame en gezonde opvang voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar op meerdere ruime locaties in Veendam. Kinderopvang Meander geeft kinderen alle ruimte om te ontdekken, te spelen, te leren en vrijuit te bewegen. Onder leiding van deskundige pedagogische medewerkers krijgt uw kind de beste kwaliteit. Zie ons Pedagogisch Beleidsplan.

Want bij ons kán en mág uw kind samen met andere kinderen de wereld ontdekken. Uw kind kind kan op onze groene locaties met veel buitenruimte lekker buiten zijn, ravotten en spelenderwijs leren omgaan met de natuur. Wij willen dat de kinderen zich hier thuis voelen, veilig en vertrouwd. Ieder kind wordt hier gezien.

Voor ons is daarom een goede en actieve relatie met de ouders een onderdeel van het begrijpen en meeleven met uw kind. Kinderopvang Meander beweegt met de ontwikkelingen van uw kind mee. We besteden extra aandacht aan goede en gezonde voeding.

Kinderopvang Meander biedt naast vaste dagen of dagdelen ook een flexibel pakket. We passen opvangtijden,. waar mogelijk is aan uw wensen aan.

Om ouders op de hoogte te houden van het dagelijks ritme op de groep, maken wij gebruik van de ouderapp van Invision. Hiermee kunnen ouders zien, wat hun kind die dag gedaan heeft, maar ook heel makkelijk aan en afmelden, ruildagen en/of extra gebruik aanvragen. Ook versturen de medewerkers hier leuke foto’s mee.

Mocht u interesse hebben, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Als u uw kind wilt aanmelden bij ons kunt u zich hier inschrijven.

Alle kinderen zijn welkom!