Meander ouderapp nu te downloaden!

 Nieuwsbrief

Beste ouder(s)/Verzorger(s),

De ouderapp is nu te downloaden!

Met deze app kunt u met de pedagogisch medewerkers digitaal communiceren en door de dag heen belangrijke, bijzondere en leuke momenten van uw kind(eren) op de opvang delen. Wat hier een groot voordeel van is, dat u nu push berichten ontvangt als er iets gepost is. Het is wel van belang, dat u de push berichten niet uitzet.

Als ouder kunt u uw kind(eren) volgen op de opvang en eenvoudig alle essentiële zaken rondom de opvang van uw kind(eren) regelen. zoals het aanvragen van extra opvang, vakantieplanning, ruildagen, inzien van facturen en jaaropgaven. Daarnaast ontvangt u de laatste foto’s, verhaaltjes en berichten. U kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store of op het online portaal inloggen via het online portaal  Voor de app kunt u inloggen met uw huidige inloggegevens.

Functionaliteiten van de ouder app

Dagboek
U krijgt direct inzage in de (dagelijkse) activiteiten en bijzonderheden van uw kind(eren). Zo leest u al het dagverslag voordat u uw kind(eren) ophaalt.

Aanvragen en afwezigheid melden
U kunt gemakkelijk een ziekmelding, vakantie en afwezigheid doorgeven of een extra dag en ruildag aanvragen.

Berichten
Heeft u vragen aan onze pedagogisch medewerker op de groep of wilt u iets doorgeven? Stuur en ontvang via de app gemakkelijk berichten.

Fotoalbum
Alle foto’s zijn chronologisch gerangschikt en gemakkelijk terug te vinden in het fotoalbum. Download de foto’s direct op uw telefoon/tablet en computer.

Kindprofiel
Alle afspraken omtrent voedings- slaapschema, allergien en belangrijke contacten voor het kind staan overzichtelijk bij elkaar.

Facturen
Altijd een actueel inzicht in facturen.

Downloadlinks

Apple IOS store: https://itunes.apple.com/nl/app/meander-ouderapp/id1331059025?mt=8
Android Google play store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wedaycare.meander
Webapp:
https://meander.clients.joyndaycare.com/

Voor de app kunt u inloggen met uw huidige inloggegevens.

Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van App. Vanaf vandaag hoeft u geen moment meer te missen van alle mooie en bijzondere momenten van uw kind(eren) bij ons op de kinderopvang.

Hartelijke groet,

Ingrid Bes
Manager Kinderopvang Meander